Contact

1. Publicitate

  1. techno.ro dispune de câteva spații publicitare, pe care le putem pune la dispoziția d-voastră, gratuit sau contra cost, în funcție de scopul utilizării lor.
  2.  Ideal ar fi să ne contactați pe adresa redacției cu o ofertă.

2. Colaborări

A. Evenimente

  1. techno.ro promovează doar evenimentele pe care le consideră adecvate cauzei sale.
  2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a ne pune sigla pe afișul evenimentelor voastre.
  3. Vă rugăm furnizați mai multe informații despre evenimentul d-voastră decât line-up, local și afiș. Avem tendința de a ignora evenimentele superficiale.

B. Comunicate de presă

  1. Comunicatele de presă se trimit tot pe adresa redacției. Pentru a spori șansele publicării informațiilor, recomandăm să ne trimiteți materialele corecte din punct de vedere gramatical, cu diacritice și cu cât mai puține englezisme.
  2. Să nu vă sfiiți să atașați și o descriere a persoanele din spatele proiectelor. Ne interesează credibilitatea colaboratorilor noștri.

C. Redactori

  1. Este foarte greu să găsim oameni dedicați care să ne ajute în misiunea noastră. Dacă crezi că poți contribui la cauza noastră, te rugăm să ne scrii câteva rânduri despre tine la adresa redacției alături de ideea pe care vrei să ne-o transmiți.

Vă rugăm să îndreptați orice cerere legată de punctele anterioare la adresa redacției: office [at] techno.ro. Acceptăm și sugestii/reclamații/propuneri.

Folosim mediile sociale în mod limitat, dar suntem prezenți pe:

    

Apreciem mai mult dacă ne urmăriți revenind pe acest site, întrucât aici lucrăm.

 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.