Youri Donatz – Rina [BADR096]

Youri Donatz se întoarce cu un release şmecher pentru a pune în mișcare mulțimile de pe tot globul. Lansat pe Blackbird, „Rina” este o oportunitate pentru tine de a experimenta o parte uşor diferită a acestui producător calificat.

În ciuda schimbării din stilul artistului, mărcile personale care l-au făcut faimos sunt încă evidente. Un aranjament foarte bine gândit, o piesa ritmic jovială şi un complex amestec de eșantioane sonore diferite – toate aceste faţete sunt tipice pentru stilul său. Renumele său este creat pe aceste fundații, iar o bună mărturie a talentului său este contractul semnat cu label-ul geamnăm al celor de la Flamingo Recordings, Blackbird.

Single-ul de față – „Rina” îți dă în schimb impresia că artistul se relaxează după un am încărcat și experimentează un pic pe partea mai distractivă a muzicii. Piesa este ușor agitată care expune un element ludic foarte important în structura sa. Putem spune că aceasta este echivalentul muzical al unui zâmbet obraznic arătat fanilor din întreaga lume.

Înțelegem că este greu ca un artist să fie creativ fără să depășească limitele unui anumit gen, dar single-ul de față reușește să se reinventeze la fiecare beat. Pentru cineva care își ia munca în serios Donatz dă dovada de un mare curaj prin faptul că reușește să pășească dincolo de cutia genului care-l caracterizează și totuși să creeze o melodie care este nu numai digerabilă ci și distractivă. Noi credem că prin „Rina” artistul și-a făcut intrarea intr-o nouă scenă, dar pentru a-și păstra locul trebuie să fie consecvent cu publicul său.

P.S. Piesa a fost lansată de abia azi pe beatport, oriunde altundeva va apărea doar după 13 decembrie.

 

Go to Beatport.com Get These Tracks Add This Player