I Love Techno 2012: primele vești!

I Love Techno 2012: primele vești!

Cea de-a 18-a ediție a festivalului I Love Techno va avea loc anul acesta pe data de 10 noiembrie în tradiționalul Flanders Expo în Ghent.

Festivalul nu va face nici anul acesta compromisuri pentru că organizatorii vor acoperi, ca de obicei, o paletă largă de artiști pe care-i vor invita pentru a acoperi un spectru cât mai larg al muzicii electornice. Nu va fi o surpriză că pe lista de invitați vor fi incluși cei mai buni artiști ai planetei, pentru că festivalul este recunoscut ca fiind unul care atinge toate superlativele. Festivalul intră în categoria celor la care iți iei bilet chiar fără să ai informații despre invitați pentru că nu are cum să nu fie bine.

Pentru început organizatorii îi anunță pe:

VITALIC (live) * NETSKY (live) * NERO dj set * MODESELEKTOR (live) * A-TRAK * DAVE CLARKE * EROL ALKAN * FLYING LOTUS (live) * GESAFFELSTEIN (live) * THE MAGICIAN * ZEDS DEAD * DADA LIFE * TNGHT (live) * CAMO & KROOKED dj set * SCNTST

Biletele sunt puse în vânzare începând cu data de 4 septembrie și noi v-am zice să vă grăbiți, primele serii se duc repede.

mai multe detalii pe www.ilovetechno.be