Jeff Mills, un interviu..și mai mult decât atât

Jeff Mills a este unul dintre inventatorii subgenului techno și printre puținii artiști care cred cu adevărat în muzica electronică. Nu mă refer doar la „credința” ca un motor al petrecerilor, al nebuniilor și al dorgurilor, ci la „credința” ca sunetele electronice pot atinge un plan superior al existenței.

Acestea fiind spuse, ne putem întoare la release-ul nostru. mai exact, al lui Jeff Mills, „The Sleeper Wakes”. Discul este creat în stilul caracteristic al minții din satele inovatorului label Axis Records, dar totuși, parcă are ceva în plus. Un pic mai multă tensiune, știință galactică,energie neagră scoasă din adâncul unei minți fantastice, dar practic e de nerecunoscut. Practic acesta este momentul în care experimentatul dj revine pe pământ doar pentru a se lepăda de tot ce este uman, petru a=și creea posibilitatea de a ne duce din nou în necunoscut.

Sunt un mare fan al lui Jeff Mills și deși știam de apariția discului, am uitat total de el. Ei bine, pot să spun că am pierdut foarte mult în acest timp, deoarece fiecare întâlnire cu creațiile artistului mă schimbă câte un pic.

Vă invit să urmăriți următorul videoclip realizat după petercerea din Razzmatazz Club, Barcelona, Spania, cu ocazia lanssării acestei opere de artă.

 

Personal, consider absolut uimitoare iniiativa sa de a evada din lumea petrecerilor și cluburilor, pentru simplu fapt de a vrea să meargă chiar mai departe cu muzica sa. oare unde ne va duce acest extraterestru printre oameni?