Mihigh

Mihigh

Mihigh a.k.a. Mihai Babiii, nascut in Cluj-Napoca, Romania, este dj rezident la Club Midi ( www.Clubmidi.ro) Inca din copilaria a manifestat un interes deosebit pentru muzica, dar a reusit sa auda partea underground a ei doar din 2000, de altfel anul in care scena romaneasca de profil a inceput sa explodeze. Este dj din 2007 si isi caracterizeaza sunetele ca fiind „dirty oldschool underground house music”, datrita influentelor minimale cu un sound foarte deep, precum si techno. Asadar, Mihigh poate furniza o seama de muzica foarte diversa pentru publicul sau.

Din 2007, pune de asemenea la cele mai bune petreceri din Romania, precum Festivalul Sunwavesde pe plaja Kristal, la InDeep and Dance la plaja Kudos, 9Years of sunrise la Clubul Kristal Bucurestisi desigur o multime de petreceri mari la clubul Midi. In afara tarii, a pus muzica la multe after-party-uri notorii de la Clasic Club din Rimini, Club 20 Hz din Cattolica, Club Echoes din Riccione, festivalul Altavoz din Venezia.

Mihigh a impartit pupitrul de dj cu nume mari precum Ricardo Villalobos, A:rpia:r, Sasha, Tobia Freund, Thomas Melchior, Valentino Kanzyani si multi altii. A avut onoarea de a pune alaturi de Loco Dice, Praslea, Dan Andrei, Kid Chriss, iar cu acesta din urma si-au inceput propria serie de evenimente, unul pe luna numit „The Midi Show”, o nebunie muzicala de 6 ore back2back.