NTFO

NTFO

Cei doi timișoreni fac parte din  noua gardă a muzicii electronice din  România. Într-un timp scurt au reușit să intre în preferințele jucătorilor cheie din industrie: Richie Hawtin, Marco Carolă,  Loco Dice sau Luciano și și-au îndeplinit  visul, lansând pe vinyl primul lor album,  în ianuarie 2010. Piesele incluse pe  acest material au intrat rapid în seturile  DJ-ilor străini. „Allure” a fost folosită de Solomun (Diynamic), „Troops” a intrat în mixurile lui Marco Carolă, iar „Filter” în chart-ul lui Richie Hawtin (poziția a doua).
 În martie 2010, ce doi au lansat  un nou EP ce include trei piese în original și un remix din partea lui Marcin  Czubala, de la 8bit. Tot în această toamnă, NTFO a contribuit cu un remix pentru ultimul release H.O.S.H., „Cash the Chord”. Alături de remixul NTFO, materialul a cuprins versiunile celor de la  Audiojack și 360. Pe finalul lui 2010, grupul timișorean a lansat EP-ul „Adjective”, featuring Gabby, în format vinil.
 Nici începutul anului 2011 nu este unul tocmai obișnuit pentru duo-ul NTFO. Cei doi colaborează cu Rhadow și lansează EP-ul „Conclusions”, la Sintope Digital Records. Mai mult, în  februarie alături de cel mai bun DJ român, Optick, NTFO semnează „Tremble”, la Sintope Vinyl. EP-ul a beneficiant de remixuri marca Alex Piccini & Olderic, de Mucky Pups, adică M.in & Jonas, respectiv Rhadow.
Chiar înainte de lansarea oficială, materialul a primit un feedback excelent din partea unor nume importante din industria de profil. Printre artiștii impresionați de aceste release se numără  Joseph Capriati, Loco Dice, Lauhaus, Audiojack, Butch sau Tom Budden.