Mark Spoon

Mark Spoon, pe numele său adevărat Markus Löffel este unul dintre acei artiști înzestrați care din păcate ne-au părăsit prea devreme. S-a născut pe 27 noiembrie 1996 și 14 ani mai târziu avea să aibă ocazia să învârtă discuri de hip-hop pe la diferite petreceri în Frankfurt, orașul natal.

Anii 90` aveau să-l prindă deschizându-și un club împreună cu partenerul său de la „Sound Factory” Azary, local intitulat XS-Club. În scurt timp locul avea să devină unul dintre cele mai în vogă destinații ale orașului, transformându-l și pe Markus într-o senzație. Fiind pe val, lui Markus i s-a alătura și Jam El Mar și au devenit Jam & Spoon, duo-ul care aveau să revitalizeze muzica electronică din acea perioadă. Printre proiectele lor se numără și Tokio Ghetto Pussy și Storm, pseudonime sub care au lansat o groază de hit-uri.

Din păcate, pe data de 11 ianuarie 2006 acesta a suferit un infarct miocardic în apartamentul său din Berlin. De ce aducem vorba de el? Pentru că în următoarea perioadă o să vă aducem, spre încântarea urechilor voastre, multe seturi de la acest artist, pentru a-i onora memoria.

Câteva release-uri:

Site-ul memorial: http://www.mark-spoon.com/