Mano mixează alături de Phonique, Gorje Hewek și Izhevski la Moscova

Artistul agenției Cyclic și rezident al plajei Kudos Beach, Mano, va mixa în cadrul celui de-al doilea eveniment Fidem, alături de Phonique (Dessous/Poker Flat) și Gorje Hewek & Izhevski, în clubul Shanti, din Capitala Rusiei, pe 24 februarie.Așa cum este și prezentat de organizatorii ruși, Mano este unul dintre cei mai promițători și talentați tineri DJ-i din România, fiind nominalizat, în 2012, la Nights.ro Awards la patru categorii: Cea mai mare ascensiune, Cel mai bun rezident (Kudos), Cel mai bun DJ-Set (în La Mania) și cea mai bună emisiune (Dance FM).

Pentru Mano totul a început în 2005 în orașul natal, Huși. În 2009 devine rezidentul clubului Hypnotic, din Iași, unde are șansa să împartă pupitrul cu majoritatea DJ-ilor români mari, dar și cu artiști din străinătate precum Satoshi Tomiie, Simon Baker, Monoroom, Alex Flitsch, Markus Homm sau Tom Clark. În 2010 mixează în deschiderea unor DJ-i ca Nic Fanciulli și Mark Knight și este inclus în grila de programe One Underground.

În 2011 este prezent la unul dintre cele mai mari evenimente anuale din România, de 1 Mai, unde mixează pentru prima dată pe plaja Kudos și reușește în vara aceluiași an să devină rezidentul cunoscutei plaje din Mamaia. Următoarele luni îi aduc evenimente în cluburi importante din România, între care, La Mania (Mamaia), Studio Martin (București), Space (București), Krypton (Craiova), Barocco (Bucuresti) sau Divino (Galați), împreuna cu Audiofly.

Seturile semnate Mano pot fi ascultate săptamânal, în fiecare vineri de la ora 23, pe Dance FM.

Mai multe informații despre Mano puteți găsi aici.