Suie Paparude lanseaza „E Suflet in Aparat”

Șuie Paparude, pionierii muzicii electronice românești, își vor lansa oficial cel de-al șaptelea album al carierei, intitulat “E suflet în aparat”, joi, 7 octombrie 2010, la Studio Martin.


Albumul “E Suflet în Aparat” poate fi cumpărat deja din magazinele de specialitate, dar poate fi și descarcat gratuit atat de pe site-ul oficial Suie Paparude,  HYPERLINK „http://www.suiepaparude.ro” www.suiepaparude.ro,  contra numelui și adresei de e-mail, cât și din magazinele online de muzică digitală.

“E Suflet în Aparat” conține 16 piese, atât producții noi nouțe, cât și piese deja cunoscute, precum “Cea mai bună zi” sau “Soundcheck”. Acesta este un album pozitiv, puternic, autoironic, delicat și plin de emoție, în care stiluri aparent incompatibile ca breakbeat, dubstep, rock alternativ sau ambient se armonizează, rezultând inconfundabilul stil consacrat Șuie Paparude.

După aproape trei ani, timp în care trupa a muncit din greu la acest disc, iată ca pe 7 octombrie fanii pot rasufla ușurați întrucat au ocazia să asculte piesele noi ale trupei în clubul de referință pentru Șuie Paparude, Studio Martin, în data de 7 octombrie 2010.

Albumul „E Suflet în Aparat” se găsește de cumpărat în următoarele magazine:

1. Off the Record Shop, București, Str. Blănari nr 14, Centrul Vechi, lânga Club A

2. Magazinul Muzica Retail, Str. Ion Câmpineanu nr. 24, stand Prorock, stand Midola

3. Magazinul Muzica, Calea Victoriei 41-43

4. Diverta : București : Unirea, Mall Vitan, Plaza Romania, AFI Cotroceni, Băneasa Mall, în alte orașe din țară : Ploiești , Pitești, Bacău , Alba Iulia, Craiova, Cluj, Deva, Constanța

5. Media Galaxy : Sibiu, Târgu Mureș