Breakbeat-ul revine la Delahoya și prin Șuie Paparude și Gojira

Vă anunțam acum câteva săptămâni că odată cu ediția 2011 a festivalului Delahoya ajuns la al 15-lea an de existență, a revenit în cadrul evenimentului și break-beat-ul, și nu oricum, ci prin reprezentanții de vârf ai acestuia: legendarii THE FREESTYLERS!!

alt
Pentru ca €œtacâmul să fie complet, break-beat-ul românesc nu se va lasă mai prejos și, prin reprezentanții săi de seamă, Șuie Paparude și Gojira, vor arunca în aer lumea prezentă în 20-21 mai la Polus Center în Cluj-Napoca.

Șuie Paparude (București):

Una dintre cele mai cunoscute formații românești și cu siguranță cea mai cunoscută formație românească de muzică electronică revine după 3 ani la Delahoya! Șuie Paprude este fără îndoială, la oră actuală, una dintre cele mai cerute formații românești umplând orice club, cort sau sală de spectacole în România. Ar fi de prisos să amintim prestigioasa carieră și bogata biografie semnată de cei 3 băieți, foarte multe dintre acestea devenind de-a lungul timpului hituri fredonate de mai multe generații de tineri.  alt Ca o știre de ultima oră, vă anunțăm că Șuie Paparude se pregătesc să lanseze cel de-al treilea videoclip de pe albumul „E suflet în Aparat”, fiind vorba de piesa „€œMoartea Boxelor”. În momentul de față băieții sunt în perioada promovării albumului, cântând mai ales piese de pe acesta precum și hiturile binecunoscute Pentru inimi, Armada Verbală, Cu Zâmbetul pe buze , Cronică și Trei Oameni! Mai trebuie amintit că Șuie Paparude este una dintre trupele cele mai importante din România care și-a oferit albumul gratuit la download simultan cu punerea lui în vânzare pentru cei interesați.

Gojira (Țăndărei 215):

Excentric din fire, Gojira defilează încă din 2005 pe scena electro – tehno pop autohtonă cu show-uri îndrăznețe, iar mix-uri eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep au devenit specialitatea lui. La ora actuală, Gojira deschide un discurs muzical amplu și ostentativ, în care își declară cu sinceritate predispoziția către combinații nemaipracticate și îndrăznețe, în care include excese muzicale care generează adrenalină în public și oricât de avangardiste sau satirice în intenția lor, stârnesc la dans.   De peste 1 an, Gojira a devenit unul dintre membri de bază ai grupului satiric Serviciul Român de Comedie (Divertis), remarcându-se prin umorul și jocul de scenă aparte. De altfel, acestea le-a probat de-a lungul timpului și în cadrul binecunoscutei emisiuni Happy Fish.

Gojira: „€œPun cea mai bună muzică de băieți ca să danseze fetele!

 

www.delahoya.info.ro