Escapism Musique aniversează 3 ani!

Labelul bucureștean Escapism Musique aniversează în această primavară 3 ani de existență. Cu această ocazie, va lansa o compilație în 2 părți: EMBO02 // 3 Years of Escapism – Part 1 și EMBO03 // 3 Years of Escapism – Part 2.Compilația va cuprinde unele din cele mai bune piese lansate de-a lungul celor 3 ani de activitate. Prima parte va fi lansată pe data de 19 martie, iar a doua parte pe 2 aprilie, ambele exclusiv pe Beatport, iar mai apoi în restul magazinelor digitale de specialitate.
De asemenea, va avea loc și o petrecere aniversară, Mindhacker fiind invitat să mixeze în clubul Double Deuce din Luxemburg pe data de 24 martie.

Pentru Mindhacker (ownerul labelului), se anunță un început de primăvară promițător cu gig-uri confirmate în Lyon (club Le Pearl – Escapism Musique label night w Jules & Moss) pe 10 martie, Luxemburg (club Double Deuce – 3 years of Escapism Musique) pe 24 martie, Barcelona (Mindhacker@Soundvision Presents Off Sonar) 14-17 iunie, de asemenea se mai așteaptă confirmări de la cluburi din Germania, Polonia și Franța.