Noutăți pentru festivalul EXIT: Laurent Garnier LBS, Azari & III live și Brodinski!

Continuând seria de anunțuri privind invitații de la EXIT, organizatorii îi confirmă pe Laurent Garnier LBS, Azari & III live și Brodinski pe scena pe care ne interesează, Dance Arena, dar și trupa legendară Guns’N’Roses, ca unul dintre capetele de afiș ale festivalului.

Pe duminică, 15 iulie, Laurent Garnier cu al său proiect LBS va susține un concert live pentru cei prezenți. Proiectul este o colaborare între Laurent Garnier, care se va ocupa de percuție și va fi și dj-ul trupei, Benjamin Rippert la clape și Scan X, adică Stephane Dri, la sintetizatoare. LBS este una dintre cele mai inovatoare proiecte ca sunet și e destul de greu să-i prinzi la un concert, deoarece artiștii preferă să meargă doar la evenimente cu adevărat mari.

Azari & III  este un proiect canadian născut sub tutela lui Tiga și, deși sunt noi pe scenă, au reușit să agite spiritele destul de bine. Muzica lor variază de la rock la disco și house așa că vă puteți aștepta la orice de la ei. Aceeași manieră imprevizibilă de a pune muzică o are și Brodinski, deasemenea un boboc pe scena mondială.

EXIT Festival va avea loc în perioada 12-15 iulie la Fortăreața Petrovaradin, din Novi Sad și, ca în fiecare an, va primi peste 200.000 vizitatori din întreaga lume. În afară de cei menționați mai sus, confirmați până în acest moment sunt legendarii New Order, alături de grupul de muzică indie Gossip, trupa de rock Wolfmother, senzaționalii Buraka Som Sistema și, bineînțeles, prezența de gală a labelului Cadenza Records, ce îi va aduce la Dance Arena pe Luciano, Reboot, Kenny Larkin, Robert Dietz și Maayan Nidam.

Informații complete despre EXIT Festival găsiți pe pagină oficială EXIT.
BILETE SUNT DISPONIBILE PE MYTICKET.RO!

De asemenea, pot fi achiziționate din magazinele Diverta, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica și Sala Palatului.

BILETE:

Bilet întreg: 260 Lei

Taxa Camping: 110 Lei

Bilet Premium (bilet acces + transport + taxa caping): 506 Lei