SubBerlin, un documentar marca Tresor pe DVD

Tresor au anunțat planul de a lansa  în 2 aprilie documentarul din 2008  SubBerlin: The Story of Tresor,  pe DVD alături de  alte materiale care să marcheze cea de-a 250-a lansare la această casă de discuri.

Clubul Tresor era o imagine în oglindă a vieții din Berlin, fiind localizat într-o pivniță a unui magazin într-o stare deplorabilă și a fost deschis în perioada plină de optimism care a urmat căderii zidului Berlinului. Tavanele joase, designul industrial și atmosfera brută a creat o atmosferă propice nu doar pentru techno ci și pentru întreaga scenă care începea să prindă contur până peste Atlantic în Detroit.

SubBerlin  își propune să retrăiască istoria clubului de la deschiderea sa de la începutul anilor `90 până la închiderea localului original în 2005. Acesta include interviuri cu artiștii care au pus umărul la construirea acestei legende precum Juan Atkins, Sven Vaeth sau Chris Liebing, dar și cu oamenii care au conceput clubul, precum fondatorul Dimitri Hegemann. Documentarul a fost inițial lansat în 2008 doar pe cablu și aceasta va fi prima sa lansare pe DVD.

Trailerul oficial: