Atapy semnează un remix pentru ultimul EP Adriatique

Hive Audio, casa de discuri a celebrului Club Hive din Zurich, a lansat, la începutul săptămânii trecute, EP-ul duo-ului Adriatique ce conține și un remix semnat de Atapy.

Duo-ul elvețian a atras rapid atenția cu piesele lansate în ultimul an, care au urcat pe cele mai importante poziții în topurile de specialitate. Noul EP, Ain’t Nobody, menține sunetul specific grupului, însă induce o stare ceva mai întunecată. Materialul cuprinde două piese noi și un remix semnat de Atapy la cea omonimă discului.

Ain’t Nobody EP  este disponibil spre achiziție pe Beatport de luni, 21 mai, și poate fi precomandat, pe vinil, pe Decks.de. Materialul a stârnit deja interesul unor nume sonore din clubbing-ul de top, între care M.A.N.D.Y., Sasha, Audiofly, DJ T, Booka Shade, Claud Von Stroke, Arnaud Le Texier, Kiki, Phil Kieran, Matt Cooper și Pig & Dan.

De asemenea, persoane implicate în media de profil și posturi de radio sau portaluri clubbing au reacționat pozitiv. De exemplu James Talk, Manchester Global Radio, RA, DJ Mag, De:Bug, Raveline sau Docepulgadas au apreciat ca foarte interesant EP-ul celor de la Adriatique.

Beatport
Decks.de