Atapy semnează alte două remixuri

Unul dintre cei mai tineri producători de gen, Atapy, a semnat la începutul acestei săptămâni două remixuri importante. Supersonic, piesă produsă de Sasch BBC și Caspar, beneficiază de un remix interesant din partea artistului agenției Cyclic.

Materialul complet a fost lansat atât în format digital, cât și pe vinil, la casa de discuri Sleazy Deep și este disponibil spre achiziție în magazinele online de gen. Între susținătorii acestui material se numără câteva nume de marcă ale clubbing-ului mondial, între care Sasha, Richie Hawtin, Dubfire, Waifs 7 Strays, Julien Sandre, Roger Sanchez, Mace Plex, Seth Troxler, DJ T sau Robbie Akbal.

Tot pe 9 aprilie s-a lansat și EP-ul You and Me, lansarea românului Dirty Culture, la The Sound. Atapy contribuie și la acest material cu un remix deep, acestă lucrare stârnind un interes ridicat pe profilul de SoundCloud al artistului.

Perioada ce urmează este, de asemenea, una foarte încărcată pentru tânărul originar din Targu-Mureș. Atapy pregătește un remix pentru Ain’t Nobody, semnat Adriatique, iar la finalul lunii va lansa Move Baby Remixes, material ce se bucură de aportul unor nume ca Jackspot, Thyladomid, Simon Beeston, Fabio Victor, Massimo și Sasch BBC & Caspar.