Festivalul The Garden încheie prima ediție într-un nou local cu succes!

Festivalul The Garden încheie prima ediție într-un nou local cu succes!

Cea de-a 7-a ediție a festivalului The Garden s-a încheiat pe 11 iulie și este prima ediție organizată, departe de locul nașterii, la Tisno. Evenimentul a atras oameni de pe tot globul cu un line-up foarte divers și plin de oameni proaspeți, dintre care îi putem reaminti pe Nicolas Jaar, Kenny Dope, Norman Jay, Dyed Soundorom, 2020 Soundsystem, Pillow Talk, Yesking, Tim Sweeney și Jose Padilla.

Festivalul a avut o scenă mai mare decât în localul anterior și o plajă impresionantă pentru adoratorii de soare, plină de baruri și cu muzică care se auzea de la prânz până la 2 noaptea. De două ori pe zi, legendarele petreceri pe barcă Argonaughty parcau în docuri pentru a-și croi traseul prin apele calde azurii, când dj renumiți urcau la pupitru pentru a întreține atmosfera. Evenimentul a oferit de asemenea și cazare, apartamente și corturi de lux Shikar, iar orașul în sine a avut foarte multe restaurante, magazine și baruri, fiind împărțit în două părți, una continentală și cealaltă pe insula Murter, care i-a încântat pe cei care i-au explorat străzile înguste și plajele restrase.

Clubul în aer liber Barbarellas a găzduit o serie de petreceri care au durat mult după răsăritul soarelui, cu scene incredibile în  fiecare dimineață. Petrecerea Resident Advisor de sâmbătă seara, cu Tiger and Woods și Axel Boman, a avut peste 700 de oameni neobosiți care la 6 dimineața încă nu voiau să doarmă, formând unul dintre momentele speciale ale evenimentului, deoarece atmosfera era încărcată de sentimentul de familiaritate și intimitate unic al festivalului.

Încă înainte să se încheie evenimentul organizatorii au anunțat că au rezervat câțiva artiști pentru ediția de anul următor care se va desfășura între 3 și 10 iulie 2013. Totodată, aceștia au anunțat și organizarea unui eveniment secundar în insulele Filipine și se va intitula The Tropical Garden.

mai multe detalii