Ediție aniversară de succes pentru MELT!

Ediție aniversară de succes pentru MELT!

După 3 zile de petrecere animate de muzica celor de la Justice, Bloc Party, Two Door Club, Modeselektor și mulți alții, cea de-a 15-a ediție a festivalului MELT! a ajuns la un final de succes!

Timp de 3 zile peste 20 000 de vizitatorii au trecut pe la Orașul de fier pentru a sărbători prestațiile a peste 130 de artiști sub instalațiile de fier ale orașului. Mai mult de o treime dintre petrecăreți au venit din afara țării, transformând evenimentul într-unul cu adevărat internațional. Ultimele bilete au fost vândute la începutul lui mai, făcând această aniversare evenimentul cu cea mai rapidă epuizare a biletelor.

Vineri scenele au văzut prestațiile memorabile realizate de Bloc Party, care și-au sărbătorit întoarcerea cu piese nou-nouțe. Caribou, BOY, The Raveonettes, M83, Rufus Wainwright, Mouse on Mars și Plan B, care s-a revanșat pentru anularea reprezentației din 2011, precum și seturi realizate de John Talabot și David August la Big Wheel Stage.

Sub lumina reflectoarelor au stat sâmbătă Modeselektor, Two Door Cinema Club și Gossip. Cântăreața celor din urmă chiar a declarat că MELT! este festivalul ei preferat. Thees Uhlmann și Superpunk, pe de cealaltă parte, au atras audiența la cortul Intro, unde Schluck den Druck a cântat pentru prima dată la acest eveniment.

Duminică Lana Del Rey, Zola Jesus, The Whitest Boy Alive și Richie Hawtin au încheiat festivității nu înainte de o prestație de neegalat din partea celor de la Justice.

Principalele momente ale festivalului pot fi revizuite aici.

Pentru ediția din acest an, evenimentul s-a extins și cu câteva activități în afara scenei principale. La Intro Kneipe, s-au organizat și câteva audiții de cărți și proiecții de filme. Trenul hotelier ocupat la maxim, Kreidler Morgen Melt!, bike disco, și cu câteva ONG-uri la local, au constituit parte din M!ECO proiectul de mediu al festivalului care a avut un succes și în acest an. Pe lângă acestea, 14 din cei 29 de furnizori de hrană au oferit mâncare vegetariană.

Ediția următoare va fi organizată între 19 și 21 iulie 2013 și biletele s-au pus deja în vânzare aici

http://www.meltfestival.de

https://www.facebook.com/meltfestival

http://twitter.com/meltfestival