Pitto - Patty Tunes

Pitto – Patty Tunes

De peste 6 ani pe scenă, Pitto a trecut foarte repede în liga artiștilor cunoscuți pentru că este printre puținii care au reușit să lanseze piese care au devenit instant hit-uri pe scenă. El este unul dintre primii actori care au experimentat cu influențele disco și riscul pe care și l-a asumat a dat roade. 

Muzica artistului nu este una conceptuală, ci este una emoțională care are ca scop mobilizarea publicului pe ringul de dans. Scopul este aproape întotdeauna atins datorită amestecului de voci, instrumente clasice și electronice, al căror rezultat devine de multe ori contagios. Emoțiile nu sunt perfecte, așadar nici piesele artistului nu sunt lustruite.

Patty Tunes este o serie care va reuni aceste piese nefinisate, dar care sunt bune pentru ringul de dans pentru că sunt pline de emoții. La final, seria va deveni, cel mai probabil un album, însă până atunci artistul va permite descărcarea gratuită a pieselor din această serie pentru o perioadă limitată. Potrivit planului, ar trebui ca artistul să publice câte o piesă lunar, însă rămâne de văzut cât de bine se va ține de calendar.

Patty Tunes este un proiect diferit față de ce am văzut până acum și sperăm să aibă succes. Nu poate aduce decât valoare adăugată scenei.

Urmăriți-l pe Pitto pe facebook pentru a fi la curent cu următoarele lansări.