Phil Weeks @ Palatul Ghika, București

Phil Weeks @ Palatul Ghika, București

Prima petrecere Wave Events îl are ca invitat special în seara de 22 martie la Palatul Ghika pe: 

Phil Weeks // Robsoul Recordings, Paris
soundcloud.com/robsoulrecordings

DJ-ul / producătorul Phil Weeks iubește muzica house pură. Producțiile sale par că ar fi putut fi lansate în anii ’90 mai ales pentru că el folosește aceleași instrumente: 808, 909, 606. El preferă vinilul și știe cum să miște o mulțime cu o linie de bass grea. Weeks, dedicat house-ului, dorește să aducă publicului din întreaga lume numai muzică house de calitate prin mixurile, producțiile și label-ul acestuia, Robsoul Recordings.

Un iubitor adevărat de muzică house, cariera de Dj a lui Phil a început acum mai bine de 10 ani. Cu competențe comparabile cu ale celor mai buni DJ-i și producători, nu a durat mult până când Phil Weeks a devenit un actor major pe scena muzicii house. El a mixat în unele din cele mai renumite locuri din lume, cum ar fi: Queen’s Club, Sankey’s Soap, Circus, Ministry of Sound, Back to Basics, și Stereo.

În 2001 a fost pregătit pentru următorul pas și asa s-a născut Robsoul Recordings. Inițial, label-ul s-a dorit a fi o cale pentru Phil să-și lanseze propriile sale piese, dar în modul care a vrut el, și apoi succesul pe care l-a avut a fost mai mult decât a anticipat. Primele release-uri ale lui Phil „Yeah, I Like It” și „It put me well” au devenit clasice în mai puțin de 2 luni. Acum, Phil Weeks este unul dintre cei mai căutați producători din lume, însă ținând cele mai bune piese ale sale pentru label-ul sau și de multe ori lansând piese sub apelative ca PW.

Nu a durat mult până când acest succes a dus la decizia altor artiști de a semna la Robsoul. Prin urmare Robsoul este acum un label de muzica house respectat, iar release-urile sale sunt de vânzare într-un moment în care multe label-uri nu sunt capabile să se mențina pe linia de plutire. Dar Phil Weeks nu dorește să se mândrească cu acest lucru. Pentru el, cel mai important este să mențină în viață muzica house de calitate.

Alături de acesta vor mai urca la pupitru:

Negru
Nu Zau
Cap

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ENTRANCE: 20 lei >00:00< 30 lei
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
TimeTable:

Nu Zau 11:00 – 12:30
Cap 12:30 – 02
Negru – 02 – 3:30
Phil Weeks 3:30 – 8:00

facebook.com/events/813228408691632

© @ Wave Events

2014.03.22ghika