Maraton @ Complex Sunrise, Ciric, Iași

Maraton @ Complex Sunrise, Ciric, Iași

O tradiție frumoasă a înflorit la Iași de câteva primăveri încoace – Maratonul de început de an, în aer liber, la soare și iarba verde. Artiștii, indiferent dacă îi cunoști de ani de zile sau sunt pentru prima data în Romania, iți aduc de fiecare data sound-uri noi, ultimele lor creații și cele mai noi producții, iar natura din jur oferă petrecerii aerul ala de “în sfârșit e vară”, vacanta și libertate.

Maratonul e party-ul unde bucuria ne unește pe toți pentru că pe toți ne aduce la un loc muzica, dansul, plăcerea de a ne regăsi și de a trai aceste noi momente împreună.

△ Muzică – Bucurie – Împreună unul △

Nimic nu se compara cu muzica live unde trăirea e mai puternica asa ca anul asta o punem în scena și îi dăm toată atenția, iar dacă tot am observat că la răsărit ne crește cheful de dans, am zis să facem și o scena de zi pentru cât e duminica de lungă! În total, peste 18 artiști vor concerta pe malul lacului Ciric la prima ediție Maraton din 2014! Complexul Sunrise Ciric este locația care va acomoda cele 3 scene ale petrecerii – scena electro, scena cântărilor live și zona de zi (Sunday stage).

Informații despre locațiile de vânzare a biletelor în avans vor fi disponibile în curând pe facebook.com/maratonparty și pe goo.gl/fdhH9n 

ATENȚIE

Accesul se va face începând cu ora 22:00.
Ieșirea din locație nu este permisă pana la ora 03:00, în caz contrar trebuie sa plătiți din nou contravaloarea biletului de intrare. Accesul în locație se va face doar pe baza biletului de intrare, a invitației sau a brățării de acces primite de la organizatori.
Biletul în avans garantează accesul la orice ora în timpul nopții. Biletul cumpărat în avans, garantează de asemenea și accesul la petrecerea din timpul zilei. Accesul se va face pe baza brățării primite în timpul nopții. Vă rugăm să o păstrați intactă.
Câștigătorii unor concursuri vor putea intra în locație doar dacă figurează în baza de date și prezintă un act de identitate valabil pentru a putea fi identificat. Înscrierile pentru acreditari de presa se fac până cel târziu 23 mai. Cererile transmise după data precizata, sau cele neconfirmate de către un reprezentant Maraton, nu sunt valabile.

Don’t Drink And Drive! – Te rugăm lasă-ți mașina acasă dacă vei consuma alcool!
Say no to drugs! – în cadrul evenimentului sunt INTERZISE consumul și vânzarea de stupefiante și/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecințele legii (Cf. L339/2005 și L143/2000).

2014.05.31ciric