Kazantip 2015 semi-anulat

Kazantip 2015 semi-anulat

Recenta încercare de a renaște evenimentul născut în Crimeea a sfârșit după câteva evenimente mai neplăcute.

Festivalul a încercat să supraviețuiască ulterior anexării peninsulei de către Rusia în martie 2014 prin mutarea în Georgia a ediției din 2014. Deși a avut un succes moderat aici, din păcate locul nu a fost prielnic, iar organizatorii au fost nevoiți să găsească o altă gazdă. S-a stabilit ca aceasta să fie insula Koh Puos din Cambodia.

După un șir lung de bâlbâieli ale autorităților a fost emisă aprobarea de desfășurare a evenimentului pe 13 februarie, însă acestea s-au răzgândit la doar câte zile invocând faptul că nu sprijină turismul în acest fel, probabil temându-se de distrugerile care ar putea avea loc pe insulă. Totuși, între timp a avut loc un eveniment violent în care au fost implicați cetățeni ruși care ar fi cerut încercat să amenințe persoanele implicate la nivel local pentru a lua un procent gras din suma câștigată în suma vânzărilor de bilete. Legătura dintre cele două a fost totuși dezmințită.

Cu toate acestea, organizatorii se declară optimiști și speră să găsească o alternativă fezabilă în timp util. Vara se apropie cu pași mari și, din păcate, zona Mării Negre rămâne fără un eveniment de renume mondial.

Toată povestea pe cambodiadaily.com