Opening Playa Verde @ Bucureștii Noi

Opening Playa Verde @ Bucureștii Noi

Aniversarea The Rabbit Hole Records de 2 ani ne prilejuiește întâlnirea cu câțiva dintre preferații noștri de peste hotare în materie de muzică electronica: Dorian Paic, Shaun Reeves și John Dimas (în premieră).

Alături de cei menționați mai sus, vor mai fi și românii: Pagal, Funk E, Piticu, Herodot, Faster, Nu Zau, pregătiți să facă ravagii câteva ore bune.

Odată cu sosirea anotimpului cald și a zilelor însorite, vom răspândi valuri de muzică bună și distracție pe 27 iunie la Playa Verde, unde vă așteptăm cu două scene, Day & Night, echipate în totalitate L-Acoustics, plus multe alte surprize pe care vă lăsăm sa le descoperiți în seara evenimentului, cum ar fi noul spațiu dedicat pentru astfel de evenimente.

Urmează o sesiune de distracție marca The Rabbit Hole Records, ce nu va face altceva decât să trezească „zeii” din ceruri prin blasbeat-uri demente, riff-uri tunătoare și puterea copleșitoare a elementelor ce vor prinde viață timp de două zile pe malul lacului în aer liber.

Opening Playa Verde presupune o adevărată desfășurare de forțe, materializate într-un spațiu autentic de poveste ce te îndeamnă doar la trăirea clipei acolo și atunci. Ne vedem pe 27 iunie 2015 începând cu ora 14:00.

@ facebook.com/PlayaVerdeBucuresti

27.06.2015playa