Tim Green @ Sun Sensations

Tim Green @ Sun Sensations

All i want is MOORE!… În seara de 14 iunie 2014, ne dam intalnire pe acoperisul magazinului Sun Plaza, cu unul dintre tinerele „speranțe” Cocoon Booking, mai exact Britanicul Tim Green.

La ora actuală este unul dintre cei mai căutați artiști din industrie, a reușit să lucreze un număr impresionant de producții, în colaborare cu artiști precum: Jamie Jones, Steve Lawler, Martin Buttrich, Matt Tolfrey, Smokin Jo, Tiefschwarz, Tapesh,Cassius, Argy, Karotte, Lee Burridge, M.A.N.D.Y., Booka Shade, Audiofly, Timo Maas, My Favorite Robot și mulți alții.

În seara de 14 iunie, englezul Green ajunge în București, imediat după o prestație în cadrul renumitului OFF Sonar Barcelona (12 iunie), așa că dacă nu aveți posibilitatea să vizitați Spania pentru acest eveniment, vă aducem în București unul dintre artiștii prezenți în programul Sonar.

Și pentru ca… All i want is MOORE!… atmosfera pozitiva de vară va fi asigurata și de către Rosario Internullo, unul dintre cei mai activi Dj din țară, care în ultima perioada a vizitat Dubai, Italia și Mamaia de 1 mai, unde a mixat alături de Carl Cox și John Rundell, Studio Martin, Kristal Club și alte locații.

Sau… pentru ca… All i want is MOORE!… Mahony șiAlin Stoica se va ocupa de warm up, ceea ce ne garantează că vom avea timp să ne integram în atmosfera, servind un Cocktail la bar.

All i want is MOORE! – 14 iunie 2014… să privim împreună apusul, iar de dimineață răsăritul Soarelui de pe Rooftop-ul Sun Sensation, alături de: Tim Green, Rosario Internullo și Alin Stoica.

2014.06.14sun