Durușa Summer HIlls 2015

Durușa Summer HIlls 2015

Inițial un picnic între prieteni, Durușa Summer Hills a devenit în scurt timp unul dintre evenimentele cele mai îndrăgite de sfârșit de vară de pe scena festivalurilor open air underground din țară. În cele trei ediții de până acum festivalul a găzduit peste 150 de artiști, dj și performeri și peste 4000 de participanți, din țară și străinătate.

Punem mare valoare pe sunet și pe armonia lui. Din acest motiv ne-am preocupat de selectarea atentă a artiștilor a căror muzică se integrează perfect în peisaj și oferă contur festivalului. De asemenea, integrăm componenta artistică și creativitatea în euforia festivalului. Pe parcursul celor 3 zile de festival, sub razele perfecte ale soarelui de august, ne vom încânta simțurile și vom descoperi firescul la o noua frecventa.

Durușa Summer Hills este un eveniment de dimensiuni moderate, din acest motiv pentru aceasta ediție scoatem la vânzare un număr fix de 1000 de bilete în prefestival. Biletele de acces vor fi disponibile online și în locațiile partenere în intervalul calendaristic 1 iulie – 15 august. Prețul unui bilet presale este de 90 de lei și include accesul la toate facilitățile festivalului. La fata locului prețul biletului este de 150 de lei.

Pentru mai multe detalii privind lineup-ul și activitățile din cadrul Durușa Summer Hills, vizitați summerhills.ro

©@  summerhills.ro // facebook.com/events // facebook.com/RoadRunnerSociety

2015.08.25durusa