Durușa SummerHills își ridică pânzele pentru o nouă ediție de festival

Durușa SummerHills își ridică pânzele pentru o nouă ediție de festival

 O sufragerie, o șură și un catamaran sub soare la Durușa SummerHills, între 21-24 august 2014. Pe dealul ce umbrește satul Durușa din Com. Valea Chioarului, Maramureș ne întâlnim cu artiști și arte timp de 4 zile, departe de ceața urbană.

Durușa SummerHills este o galerie interactivă ce aduce pe deal noi sunete, jocuri de lumini, umbre și culori prin folosirea mediului natural, a materialelor organice, a propriilor corpuri și a senzorilor digitali de mișcare. Programul dezvăluie workshop-uri de proiecții analog, fotografie pinhole, ceramică, dans contemporan, sesiuni de echitație, expoziție de artă digitală și altele. Vezi mai multe pe summerhills.ro.

Atmosfera este acordată cu un melanj de ritmuri electronice, soulful house, disco grooves, funk, deep house și balearic beats avându-i ca protagoniști pe Ben La Desh (nl), Duff Disco (uk), Luvless (de), Sleazy Beats Sound SystemKris Percy (dk), Heion, Thejointventures, Khidja, Danaga, Indjstione, Kek, Sebastian Big, Dannilov, Emap, Adeea, Medeea, Christu, Ilie, Zo, That Couch Funk Collective, Bald and Bold, Lucu Chen, Dj Stefan!, Baba Dochia, Poetrip.

that couch funk collective împreună cu nicecream.fm ne pun la încercare simțul verii până la festival cu promo mix-ul Greatest Hills, disponibil pentru download. Să nu vă abțineți de la dans. soundcloud.com/nicecreamradio/greatest-hills

Satul Durușa te așteaptă la 30 km de Baia Mare și la 120 km de Cluj, cu un cer plin de soare și de stele căzătoare. Te încurajăm să vii cu bicicleta, iar dacă vii cu mașina, condu responsabil și alege să mai iei pe cineva cu tine.

Biletele pentru festival se pot achiziţiona online și din locațiile partenere, până la data de 20 august, iar ulterior se vor găsi doar la intrare. Preţul unui bilet de festival în avans este de 60 lei, iar la intrare se vor găsi la prețul de 90 lei. Biletele de 1 zi sunt disponibile începând cu sâmbătă, 23 august, ora 12.00.

Durușa SummerHills este inițiat de Road Runner Society și face parte dintr-o serie de proiecte gândite pentru dezvoltarea sustenabilă a zonei prin schimburi culturale și mecanisme de reactivare a economiei locale.

via www.summerhills.ro.

 

2014.08.21durusa