Airfield Festival a făcut Aerodromul Măgura să vibreze timp de 4 zile!

Airfield Festival a făcut Aerodromul Măgura să vibreze timp de 4 zile!

Airfield Festival și-a deschis porțile joi – 30 iulie 2015 încă de la primele ore ale dimineții. Cei care au participat și la ediția pilot din 2014 au observat imediat că ediția din 2015 este cu totul altceva: 40 de hectare de festival, 3 scene noi amenajate în aer liber (4 scene în total), mai multe zone de relaxare, un teren imens de joacă cu activități pe tot parcursul zilei, zonă de food, mai multe baruri, au transformat Aerodromul Măgura între 30 iulie și 02 august 2015 în destinația perfectă pentru o mini vacanță în inima naturii.

148 de ore de muzică și spectacol la Airfield, un festival cât un aerodrom

Au fost momente memorabile de-a lungul celor 4 zile de festival: R.A. The Rugged Man a invitat o parte din public pe scenă alături de el, mulți spectatori fiind de părere că a fost cel mai bun show hip-hop la care au participat vreodată, la concertul legendarului KRS-One o trupă de b-boys au încins atmosfera pe scenă cu figuri de breakdance, Klingande și Arnold Sax au dovedit că cele peste 100 de milioane de vizualizări adunate pe youtube sunt meritate, muzica house și sunetul saxofonului au cucerit publicul, iar unii au continuat să danseze chiar și după terminarea spectacolului. La scena techno, amenajată în interiorul unui hangar, s-a dansat până în zori, fiind singura scenă unde muzica și distracția au înlocuit orele de somn. Âme, Dixon, Dj Koze, Mano Le Tough, Nick Curly au fost doar o parte dintre cei mai în vogă DJ ai momentului care au mixat fără oprire la Airfield Festival și au făcut hangarul să vibreze la propriu.

Duminică – 02 august 2015, Airfield Festival s-a încheiat cu o serie de concerte îndelung așteptate: Mobb Deep, proclamați ca fiind cel mai bun duo hip-hop din toate timpurile (la scena hip-hop), Little Dragon și Subcarpați (la Main Stage) și Alexandrina (la Airfield Stage).

Avioane deasupra Sibiului și pasageri fără teamă, chiar și la 90 de ani

Airfield Festival s-a făcut simțit și în Sibiu. Avioanele Cessna-172 care au zburat la doar 3.500 m deasupra orașului au ridicat privirile locuitorilor și au putut fi admirate din oricare colț al orașului stârnind curiozitatea și entuziasmul privitorilor. Mulți au testat pentru prima dată zborul cu elicopterul sau cu avionul de mici de dimensiuni, toți s-au arătat extrem de încântați, chiar și cea mai vârstnică pasageră care la 90 de ani împliniți nu s-a dat înapoi de la a încerca noi senzații.

Pentru cei mai mulți participanți Airfield a fost festivalul unde: ”am legat noi prietenii”, ”așteptările mi-au fost depășite”, ”am dormit o oră, două pe noapte”, ”am pierdut noțiunea timpului și nu mă interesa în ce zi mă aflu”, ”am venit tocmai din Chișinău cu iubita și ne-am simțit fantastic”, ”doar răsăritul m-a trimis acasă”, ”cu siguranță o să mă mai întorc”.

Ce cuvânt îți vine în minte atunci când te gândești la Airfield Festival 2015? Muzică? Zbor? Joacă? La Airfield le-ai avut pe toate: muzica eclectică și sonorizarea perfectă, experiența unică de a vedea un festival și Sibiul de la înălțime, activități sportive, creative și trăsnite care să întregească cele 4 zile petrecute pe Aerodromul Măgura.

Airfield Festival 2015 în cifre: 15.000 de oameni în 4 zile de festival, 350 de oameni în echipă, 98 de proiecte muzicale, 4 scene, 11 genuri muzicale, 148 de ore de muzică, 40 de hectare de festival, 1 pistă de decolare/aterizare, 1 avion oferit cadou.

© @ Airfield