Scenă techno în hangar @ Airfield Festival, Sibiu

Scenă techno în hangar @ Airfield Festival, Sibiu

Din festival în festival, în festival, vara aceasta trebuie să ajungi și la Sibiu, pe Aerodromul Măgura unde între 30 iulie și 02 august 2015, Airfield Festival îți deschide apetitul pentru muzică bună, zbor, sporturi extreme și de agrement și activități artistice și recreaționale, într-un peisaj idilic, numai bun să te deconectezi timp de 4 zile de la viața de zi cu zi și să te conectezi la stilul tău de muzică preferat. Pentru că Airfield Festival propune cel mai diversificat meniu muzical al anului> 11 genuri muzicale, în 4 zile, pe 4 scene, 3 outdoor și una indoor. Techno Stage este singura scenă dedicată muzicii techno din România amenajată în interiorul unui hangar de aviație și este locul în care timp de 4 zile vor mixa cei mai hot artiști și DJ ai momentului: Dixon, Âme, Recondite, Mano Le Tough, DJ Koze sau Nick Curly.

Este singura scenă de la Airfield Festival unde muzica te ține treaz până în zori, așa că asigură-te că nu ratezi cele mai cool seturi și bucură-te de libertatea sunetului și a mișcării. Sunetul impecabil este garantat de sistemul de sonorizare de ultimă generație, Function One. Amplasarea scenei într-un hangar de aviație nu e o pură întâmplare, libertatea sunetului vine în completarea senzației pe care ți-o conferă zborul, pentru că la Airfield Festival în timpul zilei poți încerca zborul cu avionul sau cu elicopterul, saltul cu parașuta sau plutirea cu balonul cu aer cald, iar în timpul nopții retrăiești toate aceste senzații unice de libertate la cele mai tari live set-uri, un mix frenetic care te va ține treaz 24 de ore pe zi, timp de 4 zile.

Airfield School of Talents

Încă de la început, Airfield Festival susține și promovează tinerele talente, DJ promițători și proiecte muzicale aflate la început de drum, în cadrul programului Airfield School of Talents. Artiștii în curs de afirmare au șansa de a fi în lineup-ul unui festival de anvergură internațională alături de nume consacrate precum Little Dragon, Blomqvist, Gus Gus sau Jazzanova Live feat. Paul Randolph și de a mixa pe aparatură profesională.

Dual Shaman (Live), Dj Ethylen, Cans, Zgîrie Disc, Poliglot, The Funk Brothers, Electroclown, Sonic Vibe, Alex Modoi, Tardigrade și artiști belgieni: The Visitor, Lisseman, Stefius Clay Vs. Smulcky, Dj Mathy, Doblow își vor demonstra skill-urile la ediția din acest an. Airfield School of Talents înseamnă multă energie, prospețime și un sound inovator.

© @ airfield.ro | Airfield Festival 2015 – 30.07 – 02.08.2015

Program Techno Stage

Joi, 30 iulie (21:00 – 06:00): ADUB & RAZVAN MATE, BOG, RECONDITE (Live), ÂME, DIXON
Vineri, 31 iulie (21:00 – 07:30): ADI DUMITRA & TOYGUN, NICK CURLY, MANO LE TOUGH, MATHIAS KADEN (LIVE), GULLY, DJ ETHYLEN
Sâmbătă, 01 august (19:00 – 07:30): BOZZO & ATON PANN, CIPRIAN POPA, LIQUID, M.A.N.D.Y., DJ KOZE, RAY OKPARA, DUAL SHAMAN LIVE
Duminică, 02 august (20:00 – 06:00): OTHERS, MANO, MIHAI POPOVICIU, ANDREY PUSHKAREV, IZHEVSKI & GORJE HEWEK

Abonamente și bilete pentru o zi

Până în 29 iulie, prețul unui abonament la Airfield Festival este 219 RON și poate fi cumpărat din rețeaua Eventim, din punctele de vânzare fixe Airfield și online de pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. În ziua evenimentului prețul unui abonament va fi de 269 RON. Biletele pentru o zi pot fi deja achiziționate de pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro, dar vor putea fi cumpărate și de la punctele de vânzare amplasate la intrarea pe Aerodromul Măgura, la prețul de 70 lei.

2015-07-30airfield