Moonsound a mixat la redeschiderea The Silver Church Club

Peste 1000 de persoane au luat parte vineri, 2 septembrie, la redeschiderea clubului The Silver Church, din Capitala, eveniment la care a mixat Moonsound, DJ-ul agentiei Line UP.
Redeschiderea oficiala a sezonului 2011 – 2012 a fost marcata de un eveniment impresionant la care a fost invitat si tanarul Moonsound care a pus muzica in fata clubberilor intorsi de pe litoral. Elementul principal al evenimentului a fost un dresscode aparte, stabilit de club, care s-a incadrat in coordonatele glamour, uniforms, fetish, carnival si fancydress.
O alta realizare a lui Moonsound o reprezinta emisiunea ce da trezirea la Dance FM, show ce debuteaza la inceputul acestei saptamani, realizat impreuna cu VJ Oana Tache.

Pentru Moonsound totul a pornit de la un muzician francez de succes in industria electro house, cunoscut mai ales pentru piesa „Flat Beat”, din anul 1999, sub numele de Quent Dupieux (Mr. Oizo). Captivat de muzica electronica Moonsound a decis sa faca primul pas prin a studia pianul si chitara. Reuseste sa intre in contact cu directorul agentiei TV & Audio Studios, iar dupa un an de training intra in studio si are posibilitatea de a lucra cu artisti de prestigiu, cum ar fi Bogdan Ioan, Daniel Alexandrescu, Radu Fornea, Vali Craciunescu sau Rosstar.
Atras din ce in ce mai mult de muzica electronica nu a mai fost decat un pas pentru inceperea cursurilor la o scoala de DJ, in 2006, la Trompets Wise. Cateva luni mai tarziu, Moonsound incepe sa participe la petrecerile de dupa-amiaza din clubul Tha Spot, club in care devine, ceva mai tarziu, rezident. Au urmat o serie de petreceri Main si Afterhours unde a avut privilejiul de a mixa alaturi de nume ca Adrian Eftimie, Livio, Gojira, Optick si multi altii.

In 2007, „castiga” rezidenta clubului bucurestean Gossip, unde activeaza timp de 2 ani si pune muzica alaturi ATB, SASH!, Andy Moor, Raresh, Adrian Eftimie sau DJ Optick.
Urmeaza concerte in întreaga tara si rezidenta din Deja-Vu Club (Atena, Grecia), din 2008, alaturi de alte cateva gig-uri in Bulgaria, Spania si Grecia