Peninsula, primul festival din România cu Fan Club

Peninsula, primul festival din România cu Fan Club

Peninsula, cel mai mare festival din România, care se desfășoară anul acesta între 18 şi 21 iulie la Cluj-Napoca, anunță începerea colaborării oficiale cu Peninsula Troll OFFICIAL Fan Club, singurul Fan Club cu acest profil din țară!

Peninsula Troll OFFICIAL Fan Club a fost înființat în 2011.

Fan club-ul va avea, la cea de a XI-a ediție a Festivalului Peninsula, un loc special amenajat pe teritoriul evenimentului, în Fan Zone. Aici, cei mai fideli peninsulari, și nu numai, vor avea șansa de a participa la o serie de evenimente, întâlniri cu organizatorii la Terasa Trolli, concursuri cu premii, sesiuni deschise de autografe și vor putea asculta cea mai bună muzică.

Peninsula Troll OFFICIAL Fan Club dorește să promoveze DJ-ii talentați, astfel că locația va avea zilnic un maestru al platanelor care va mixa pentru cei care aleg să își petreacă timpul aici.

Din perimetrul Fan Zone vor fi aleși și câțiva peninsulari norocoși care vor avea acces în backstage, la scena la care doresc, ori vor putea participa la conferințele de presă ale artistului preferat.

,,Only One Love – Peninsula”

“Peninsula Troll OFFICIAL Fan Club este o inițiativă 100% a fanilor Peninsula, care, în mod firesc, se bucură de tot sprijinul nostru. Ne bucurăm să putem anunța că anul acesta cel mai mare festival din România adaugă încă o locație unică ofertei sale: Fan Zone!” – a declarat Előd Balázsi-Pál, directorul de comunicare al Festivalului Peninsula.

Festivalul Peninsula va avea loc anul acesta în Valea Gârbăului din Cluj-Napoca, între 18 şi 21 iulie. Printre concertele din acest an se numără Kaiser Chiefs (18 iulie), Ska-P (20 iulie), The Sweet Life Society (19 iulie) şi Urah Jazz (18 iulie).