Monoroom – Pandoras Box

Duo-ul Monoroom, reprezentat în România de Cyclic Agency, a lansat, la mijlocul lunii ianuarie, EP-ul „Pandoras Box” la label-ul Escapism Musique. Materialul cuprinde patru track-uri, între care varianta originală a piesei Pandoras Box, un remix semnat de grupul turc Ugur Project, un remix marca Mahony & Bog și varianta celor de la Sllash & Doppe.

EP-ul a primit numărul de catalog Escapism 021 și este disponibil online, pe magazinul de profil Beatport. Laudele nu au întârziat să apară, iar lista artiștilor care au apreciat acest release este impresionantă. Critici pozitive au fost oferite de nume ca Richie Hawtin, Sneak, Paco Osuna, Dave Seaman, Michel Cleis sau Jose Maria Ramon.
Proiectul Monoroom s-a format in 2005, din cei doi producatori și DJ-i originari din Stuttgart – Frank Nova și Oliver Schleenvoigt. Succesul a venit rapid, în 2006, când Gui Boratto le-a promovat intens producțiile. Când nu este în studio, duo-ul este invitat pentru live-act-uri în cluburi din Europa, Asia și, în
special, America de Sud. Printre cei mai infocați susținători ai grupului Monoroom se numără Paco Osuna, Gorge sau Nick Curly. Frank Nova este de asemenea și co-fondatorul label-ului Brise Records.