LOCO & JAM – SPLITTING ATOMS EP [1605-012]

1605 continua filosofia lor muzicala prin noul release al duo-ului Loco & Jam, care ne aduc EP-ul „Splitting Atoms” . Prin acesta ei isi expun versatilitate si puterea inovatoare prin cele doua piese foarte puternice de cel mai inalt rang….

1605 continua filosofia lor muzicala prin noul release al duo-ului Loco & Jam, care ne aduc EP-ul „Splitting Atoms” . Prin acesta ei isi expun versatilitate si puterea inovatoare prin cele doua piese foarte puternice de cel mai inalt rang.

Intai, piesa numita „Splitting atoms” are potentialul de a sparge pe langa atomi si cativa neuroni. Un bas naucitor si un fundal de frecvente joase repetitiv care serveste drept coloana vertebrala pentru a facilita dezvoltarea nebuna a sunetelor percusive care patrund prin aranjamentul muzical si aduc viitorul cu un pas mai aproape.
„Code Red” are un stil diferit de a aborda nebunia muzicala, deoarece are interesantul obicei de a începe să construiască tensiune din primele secunde. Ajunge la finalul rabdarii in primele 2 minute, dupa care explodeaza intr-un vartej sonic care te arunca prin toate nivelele constiintei. Bassline-ul insa nu se opreste aici si rezonarile sale fluctuente se intensifica, devenind intodeauna mai puternice. O doza puternica de adrenalina sustinuta de o multitudine de efecte, de momente de tensiune si agitatie auditiva.
Un release destinat nu celor slabi de inima, pentru acele momente din club cand lumea nu se poate satura. Loco & Jam sunt un duo care cu siguranta vor reveni in forta in urmatoarele luni si acest release ne prezinta doar varful aisbergului din potentialul lor. Release-ul acesta este cu siguranță unul special pentru demonul din tine.

Selected feedbacks:

Adam Beyer
great stuff! will play and support splitting atoms. Like track names as well, splitting atoms was an old group on belgian label re-load and code red…..yeah. 90´s !

Stephan Bodzin
code red will be my weapon for the big rooms 😉

Len Faki
gonna play splitting atoms – support!

Danny Howells
Sounds great!! Will give this a spin, thanks!

Pig and Dan
Splitting Atoms Kick ass !

DJ Hell
i will play !

Popof
nice tekno ep !

Tocadisco
I like it. Great Sound!

Marco Bailey
Amazing Tunes !! Splitting Atoms = BOMB !!

Jim Rivers
go on loco & jam….great to see these boys going from strength to strength. big sound and they have there own sound. code red here for me when i need to bang it!

Lucca
Great techno tracks. Both of them

Orde Meikle (Slam)
good artists – tough trax – like this!

Anthony Pappa
Both tracks are really good. My favourite is „Splitting Atoms” and l will play this out. Thanks.

Dave Seaman
bangin!

Jim Masters
top driving percussion going on here!

Tomcraft
cool stuff!

Axwell
nice.!

Anderson Noise
Code Red is great!!!

Mason (Great Stuff)
This is the kinda promo I hoped to receive ! Thank you – amazing !

Marco V
Great groove, love the splitting atoms track !

Paul Oakenfold
Red Code is massive. BOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!