Zip si Seth Troxler – Noii rezidenti Circo Loco

După un sezon 2009 practic inexistent datorită restricţiilor impuse de autorităţile locale din Ibiza clubului DC10 cauzate de nereguli majore în ceea ce priveşte autorizaţiile de funcţionare, brandul de petreceri Circo Loco se întoarce din nou pe insulă – unde altundeva decât în clubul cu care a fost practic sinonim în ultimii ani, DC10.

„Vom deschide luni 31 mai la ora 12:00, în miezul zilei, când va începe o noua eră Circo Loco!” mărturiseşte promoterul Andrea Pelino într-un interviu acordat recent pentru Ibiza Spotlight. „Vom organiza petreceri săptămânal, vrem să o luăm din nou de la zero, vrem să începem cu adevărat o nouă eră. Vremurile în care îi aveam ca invitaţi constanţi pe Loco Dice sau Luciano s-au dus, noi am trecut peste asta, însă vrem să păstrăm calitatea muzicii la acelaşi nivel ridicat.”

 

Printre rezidenţii Circo Loco din această vară găsim nume Zip, Seth Troxler, Jamie Jones sau DJ W!ld. Chiar dacă nu ştim foarte multe despre petrecerile ce vor urma, Peloni a menţionat totuşi câţiva artişti care vor lua parte la petrecerile Circo Loco din acest an: Tania Vulcano, Timo Maas, Matthias Tanzmann, Damian Lazarus, Clive Henry, crew-ul RPR, precum şi o „petrecere surpriză” cu Ricardo Villalobos în prim plan.

 

„Este foarte important să arătăm lumii întregi muzica pe care vrem să o promovăm” spune Peloni, „fară să o etichetăm minimal sau ceva de genul asta, ci muzică underground de cea mai bună calitate, deep house, pentru o nouă eră.”