OK CORRAL A LANSAT PINK SHUE

Mijlocul verii le-a adus celor doi artisti romani Vania si Thornado un nou material discografic, intitulat Pink Shue. EP-ul a fost lansat la casa de discuri Beef Recordsdin Cehia si este disponibil exclusiv pe www.beatport.com.

Mijlocul verii le-a adus celor doi artisti romani Vania si Thornado un nou material discografic, intitulat Pink Shue. EP-ul a fost lansat la casa de discuri Beef Recordsdin Cehia si este disponibil exclusiv pe www.beatport.com.In saptamanile ce urmeaza, cele patru piese care compun Pink Shue vor fi disponibile pe toate siteurile specializate in vanzarile de mp3-uri.

Desi EP-ul a fost lansat doar cu cateva zile in urma, deje se bucura de sustinerea unor artisti internationali precum Laurent Garnier, Toni Rios, Mike Monday, Fine Cut Bodies, Jodi Wisternoff, Anja Schneider, Luke Fair si multi altii. Feedback-ul complet se poate citi aici: http://promopool.beefrecords.net/admin/promopool/album/10/feedback_export/

Pink Shue contine patru piese: Pink Shue (Green Goblin Version), Pink Shue (Ruby Version), un remix semnat Shades Of Gray, detinatorii labelului Beef Records si un remix semnat Jori Hulkkonen, artistul finlandez semnat cu F Communications, casa de discuri detinuta de Laurent Garnier, si Turbo Recordings, labelul canadian ridicat de Tiga.

 

Cei doi artisti OK Corral pot fi vazuti mixand live miercuri, 12 august, la Daimon Club, in cadrul unui eveniment organizat de nights.ro, alaturi de The Model si Bela.