Easy Life – Primul EP lansat de ClapHouse Recordins, semnat de TBF si K-nto

Pentru că viața noastră este muzica house și pentru că ne place în special deep, funky și jackin€™ house, vrem să susținem și să promovăm tinerii artiști români, cu mare potențial și înclinați spre acest gen muzical. Astfel, a luat naștere ClapHouse Recordings.

alt

Primul EP, Easy Life, abordează o notă veselă, caldă și optimistă prin construcțiile muzicale semnate de TBF și K-nto.

  
 Tibi Frățilă aka TBF, unul dintre cei mai tineri și mai promițători artiști ai scenei de muzică house în acest moment, cu același sunet al genului de muzică house pur cu care ne-a obișnuit, semnează 2 dintre cele 4 melodii ale EP-ului: Carba Da€™Alba și Electrons. 
  
 The Gattering și Easy Life, ultimele 2 melodii ale EP-ului, sunt semnate de Cristian Oprea aka K-nto, un tânăr DJ român, care s-a lansat în producția muzicii funky și jackina€™ house abia din septembrie 2010, dar care are deja câteva releasuri cu labeluri precum Ginkgo Music și Juiced Music.
 
Easy Life se va găsi spre vânzare începând cu 22 aprilie 2011, în magazine on-line de muzică electronică, incluzând: Beatport, Stompy, Traxsource, iTunes și Juno. 
  
 La capitolul party, ClapHouse păstrează același mesaj: „Easy Life€œ. Primul eveniment de lansare al ClapHouse Recordings va avea loc la clubul Tralala, din Lipscani 43, București, în 23 aprilie 2011, începând cu ora 23.00. Cei doi artiști ai EP-ului, vor încânta audiența cu noile melodii și vor fi susținuți de alți doi DJ cunoscuți: Piftek și Goodman. Atmosfera va fi incendiară, urmând stilul de muzică cu ritmuri de house, funky și jackin€™ house. 
  
 Pentru mai multe detalii trimiteți un e-mail la claphouse.recordings@gmail.com sau vizitați http://facebook.com/claphouserecordings.