Ceva nou pe weekend?

Cei din redacția techno.ro au întotdeauna în vedere următorul release bombă. Ce va apărea? Ce casă de discuri îl va lansa? De cine va fi semnat? Cum va suna? Pentru asta însă, petrecem o grămadă de timp ascultând trackuri, chiar prea mult – sacrificând și timp în care am putea posta multe articole.

De altfel, e de așteptat ca din multitudinea de release-uri care apar săptămânal să fie și o grămadă de producții comerciale sau, mai bine spus, efectiv de duzină. Ca orice oameni, avem și noi preferințele noastre în legătură cu ce ascultăm și deși încercăm să acoperim cât mai multe case de discuri,  este evident că cele preferate vor avea întâietate. Apoi, pe artiștii mari, de notorietate, încercăm să-i evităm pentru că despre ei se scrie pe fiecare site de profil. Spre exemplu sunt convins că ați văzut clipul apărut acum câteva ore cu Richie care face un sound test pe Ipad.

Așadar, încercăm să vă oferim tot ceea ce este posibil să fi trecut cu vederea, astăzi în special, o mică porție de Kompakt:

1. VIBRATIONAL STUDIES (IN ECHOSPACE) – DEEPCHORD PRESENTS ECHOSPAC

Pe scurt – o nebunie deep și abstractă, introvertită și rea.

 

 

2.DISCO INFECTA // CLAUDIO FABRIANESI & DONATO DOZZY

 

 

3.RENDER // COLOGNE TAPE

Am o vagă impresia că asupra următorului disc o să revenim cât de curând. Ascultați-l doar.

 

4. FREILAND KLAVIERMUSIK // WOLFGANG VOIGT

Cu siguranță o să revenim asupra acestui album. Cum să îl ratăm pe Wolfgang Voigt în cea mai bună formă din ultimii ani?