Origami Sound 2 Years Anniversary Weekend [11.04-12.04]

Origami Sound 2 Years Anniversary Weekend [11.04-12.04]

Event page: http://hyperrealitylove.tumblr.com/

Pe 13 aprilie 2012, în Room 2 din Studio Martin se auzeau pentru prima oara în România 3 piese unreleased care urmau să devina emblematice pentru anul respectiv – TNGHT – Bugg’N, Baauer – Harlem Shake și Blawan – Why They Hide Their Bodies Under My Garage. Erau departe de datele oficiale de lansare, dar nu ne-am fi autoproclamat petrecerile “ultima fiță” dacă ați fi știut ce vă așteaptă. Varietatea muzicala etalată încă de la prima ediție ne reprezintă în aceeași măsura în care ne reprezintă techno-ul lui Max Cooper sau al lui Boddika, grime-ul lui Girl Unit sau Bok Bok, nebunia tribală a lui Clap! Clap!, galopul lui Canblaster, serenadele lui Sam Tiba, rave-ul reinventat de Hostage sau speedgarage-ul din selecția lui DJ EZ.

Tot timpul ne-am declarat eclectici și ne-am ținut de cuvânt când am spus ca va aducem doar muzica pe care încă nu știți cum se dansează. Am făcut până acum 23 de petreceri, iar cu cele doua ediții consecutive din cadrul aniversării împlinim 2 ani și 25 de evenimente. Toate au avut 3 lucruri în comun: nu avem warm-up sau after – lumea vine cât de devreme poate ca să nu rateze niciun moment și pleacă atunci când nu se mai poate, volumul nu face diferență între artiștii din line-up, toată lumea e headliner și mai ales, toată muzica de dans pe care n-ați auzit-o la alte petreceri vreodată.

Am pornit din Martin, ne-am clădit reputația în Controlul vechi și nou, am trecut prin Modern, Colectiv, Guesthouse, Atelierul de Producție sau Spayer ca să îi dăm fiecărei petreceri personalitate și context.

Ne întoarcem la Studio Martin vineri 11 aprilie, de la ora 11 PM, cu un line-up formidabil și la fel de eclectic ca toate lucrurile pe care le facem: Sinjin Hawke, o prezență constantă în seturile noastre; ViLLAGE, artistul din crew cu cea mai rapida și impresionanta ascensiune internațională; Herne, fondatorul și emblematicul rezident al evenimentelor Origami Sound și Remember Me pe care va trebui să îl descoperiți fără să îl descriem noi.

Sâmbătă 12 aprilie, de la ora 10 PM facem un nou takeover al clubului Control unde vom aduna 10 artiști în cele două camere, fiecare cameră cu un vibe diferit, un setup aparte și câte un headliner international. Panteros666 din colectivul Bromance este capul de afiș și unul din cele mai anticipate nume în cercul nostru de prieteni, căruia i se vor alătura în locație atât nume noi ca Fire sau Dar Adal, cât și prezențe constante în petrecerile noastre ca Arapaima și Empt. Ca și anul trecut dacă ajungeți devreme o să va servim cu bunătăți așa cum se întâmplă la orice zi de naștere care se ia în serios

Full line-up:

Day 1:
Sinjin Hawke
Remember Me
ViLLAGE
Herne

Day 2:
Panteros666
DJ Slow
Calamansi
Herne
Whiteworks
Arapaima
EMPT
Dar Adal
Fire

BILETE

1st Night – Studio Martin: 10 lei – Înainte de ora 00:00 – 20 lei – după ora 00:00
2nd Night – Club Control: 10 lei – toată noaptea

© @ Origami Sound

1st Night – Studio Martin
facebook.com/events/1404688183135533

2nd Night – Club Control
facebook.com/events/722349421151327

2014.04.14origami