Aplicația mobilă Marc Houle Remiix

Aplicația mobilă Marc Houle Remiix

Cea mai recentă actualizare a aplicației mobile a lui Marc Houle a fost lansată pe 9 aprilie și conține  60 de noi sunete pe care le puteți combina după bunul plac.

De asemenea, a fost extinsă și lista de piese disponibilă, care acum conține câteva dintre cele mai renumite piese ale lui: Bay of Figs, EdamameMooder, On It, Porch, Triple E, și Undercover. Au fost adăugate și efecte noi precum și bucăți din alte piese.

Scopul aplicației este doar promovarea artistului pentru că ea nu poate fi folosită în alt mod decât pentru a modifica piesele sale. Cel mai amuzant aspect al aplicației ni se pare numele acesteia, Remiix, care a fost special formulat astfel pentru a putea fi protejat ca marcă înregistrată. În lipsa celui de-al doilea „i” probabil nu ar fi putut fi înregistrat.

Consumerismul începe să fie tot mai evident pe piață și începem să ne întrebăm care este efectul asupra producțiilor muzicale. Nu ar trebui să fie unul negativ pentru că aplicațiile de genul acesta produc doar o cale suplimentară prin care fanii își pot susține artiștii, iar atât timp cât banii produși se întorc în muzică impactul asupra productivității nu poate fi decât pozitiv. Impactul real este asupra imaginii artistului, care se poate degrada după o asemenea mișcare.

Remiix este diponibil doar pe iTunes.

mai multe