Thommy

Thommy

Am aflat ca exista si altceva in afara de “muzica program”, difuzata pe acea vreme la radio, in anul 1995 cand unchiul meu, cetatean german, a venit acasa si am primit drept cadou cateva casete cu emisiuni techno inregistrate de la posturile de radio din Frankfurt (Hessen).

Pe atunci termenul era o noutate pentru mine , la inceput chiar ma surprindea complexitatea si energia pe care o avea sound-ul respectiv. Seturile unor pioneri ca si Talla 2XLC, Marc Spoon, Ulli Brenner ,Tom Wax, Paul Van Dyk imi placeau cel mai mult. Din dorinta de a se apropia de noul sound futuristic si din pasiunea pentru tehnologie si jucarii , in 2003 m-am apucat sa si mixez ca si rezident la o discoteca in Cluj.

Debutul la un event mediatizat fiind in 2005 la Stereo Events. In timp m-am “industrializat”, incercand mai multe curente care au prins in tara, in final ajungand la un sound care imi defineste stilul astazi, acela fiind: “techno” alaturat de multe adjective legate zilele astea de acest cuvant. Acest sound se poate auzi in prezent pe seturile mele si pe primele productii precum “Behind you !!! (is your past)”; „Metrognome” ; „Appregiate Your Offer”.

Sunt un sustinator al calitatii magnetico/analogice oferite de vinyl si consider ca acesta este esenta dj-ingului, dar in acelasi timp in setup-ul meu gasesti un laptop cu un software de dj si vinyluri timecode pentru control . Vorba unui producator mare din industria muzicala: “ Vinyl heart, digital soul”

In viitor imi doresc sa raman cat mai original si creativ sa nu ma las sedus de ce spun altii, de trendurile muzicale ale viitorului si de charturile altor artisti care au success la mase. Sa se formeze o scena muzicala puternica la Cluj precum cele din Germania, Olanda si sa se bucure publicul de muzica mea. Am mixat alaturi de dj precum: Maresh, Mihai Popovicu, Just D’light, Toygun, Dario Zenker, Matt Star, Dilo, Sven Lito, si multi altii care merita mentionati la fel de mult.