Nights.ro Awards 2011

Decernarea premiilor Nights.ro Awards 2011  va avea loc în clubul Kristal din București pe data de 5 februarie și, deși suntem foarte curioși cine va câștiga „Cel mai bun DJ dni România în 2010” sau „Cea mai mare ascensiune în România in 2010”, ne-am gândit că ar fi interesant de văzut exact ce premii se oferă anul acesta.

Așadar:

  • Premiul pentru cel mai bun DJ român, constând într-un voucher în valoare de 500 de euro, va fi oferit de DjSuperStore.
  • Premiul pentru cea mai mare ascensiune va fi compus dintr-o pereche de căști Pioneer HDJ2000 personalizate cu numele câștigătorului, oferite de DjSuperStore și Pioneer România, precum și un voucher în valoare de 500 de euro oferit de Converse.
  • Premiul specialistului pentru activitatea din 2010 unei personalități din industria clubbing românească va fi acordat în urma deciziei unui
    juriu. Acesta va fi decernat la finalul Workshop-ului Nights.ro Awards și va fi oferit de Ollie Gang Shop și Carhartt România, constând într-o
    geantă UDG Bag Carhartt Limited Edition.
  • Câștigătorii categoriilor Cel mai bun DJ, Cea mai mare ascensiune, Evenimentul anului, Cel mai bun club și Cel mai tare brand de petreceri vor primi trofeele metalice Nights.ro și toți câștigătorii diplomele bine-meritate.

Premiile par suficient de serioase încât să tensioneze atmosfera competiției și sperăm ca câștigătorii să fie într-adevăr cei mai buni din respectivele categorii.

Să nu uităm nici de petrecerea  de decernare a premiilor, în cadrul căreia îi puteți vedea pe:

 

DOC MARTIN (SUA)

www.nights.ro/dj/doc.martin/

Cel mai bun DJ român în 2010

(conform rezultatelor voturilor pe http://awards.nights.ro)
Byby [Warm-up]
VJ: Rancea
Prezintă: Cosmina Păsărin