Informații WORKSHOP Nights.ro Awards 2012

Reprezentanții din partea DjSuperStore, Dance FM, Cat Music, Teach Me și Red Bull vor susține seminarii în cadrul workshop-ului Nights.ro Awards care se va desfășura în timpul zilei de sâmbătă, 25 februarie 2012 la Club Space din București. Workshop-ul Nights.ro Awards, manifestarea cultural-educativă, se va desfășura pentru al patrulea an consecutiv în Capitală, de această dată utilizând spațiul clubului Space din București, locație care va găzdui, odată cu lăsarea serii, și cea de-a 10-a ediție a galei de decernări cu același nume.

A patra ediție a workshop-ului Nights.ro Awards va avea loc între orele 12:00 – 20:00 în ziua de sâmbătă, 25 februarie 2012. După succesul avut în ultimii trei ani, workshop-ul este considerat în prezent ca fiind un eveniment major pe calendarul anual al muzicii dance și electronice din România.

Programul workshop-ului a ajuns să fie cunoscut ca fiind cel mai important de acest gen, creând astfel o mai bună platformă pentru dialoguri și dezbateri în domeniul muzicii electronice, din spatele carierei de DJ, producător, PR, promoter, manager de club sau impresar, plus multe altele conexe industriei.

COMPOSING AND MUSIC PRODUCTION
Raoul Russu – DJ/producător, fondator MA-Studio
– prezentare Spark Arturia, un workstation care salvează timpul chiar și atunci când ești în căutarea percuției dorite. Combină puterea unui sintetizator analogic și sampler, prin fluxul de lucru intuitiv al unui drum machine. Cu alte cuvinte, Spark este un punct forte pentru producția de beat-uri.
Powered by DjSuperStore

RADIO & TV CLUBBING CULTURE
Oana Tache – Marketing Promo PRO TV, ProCinema, Profm România, DanceFM, MusicFM

HIT: TO BE OR NOT TO BE
Raluca Neagu – PR & Marketing Manager Cat Music România, Label Manager EMI România
– seminar despre cum se nasc hit-urile și de ce nu sunt neapărat rele, chiar și în zona underground

TEACH ME
Ana Maria Munteanu și Dionisia Sandu
– Rebranding Advice

RED BULL MUSIC ACADEMY
Cristian Ștefănescu (Electric Brother) – compozitor, DJ, producător multimedia și publicitate, moderator Red Bull Music Academy Workshop Session 2012
Powered by Red Bull