SKL050 – My Way To Delahoya

My Way To Delahoya este titlul primului EP semnat de THT Sound, material ce a apărut pe 5 iulie la labelul clujean Skills Records și este prezentat ca o continuare a liniei promițătoare expuse de acesta pe compilația Delahoya, după cum sugerează și titlul, compilația fiind chiar primul material pe care a apărut numele artistului.

EP-ul conține patru piese: Delahoya, Neon, Two Worlds și Mystery ,din care cea dintâi poate fi găsită și pe compilația oficială Delahoya 2011. Cele 4 piese pot fi caracterizate ca având o construcție techno mai progresivă în care sunt îmbinate elemente din mai multe sfere ale muzicii electronice, bass-ii pătrunzători și lead-urile ritmate plasându-le într-o categorie aparte față de curentul predominant de „white noise” ce a inundat piața în ultimii ani, toate cele 4 piese având o construcție complexă dar și „catchy” în același timp. Însă fără să spunem prea multe, vă invitam pe voi să vă dați cu părerea:

https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/387815/My%20Way%20To%20Delahoya

În afară de acest EP, Skills Records pregătește o nouă surpriză, este vorba de o serie de compilații ce va reuni mai multi artiști din toata lumea ce se va numi foarte sugestiv „Kontakt”, material ce va apărea la sfârșitul lunii august!