Compilația Delahoya 2013

Compilația Delahoya 2013

Compilația Delahoya 2013 vine ca o continuare aal schimbărilor majore ce vor fi înregistrate anul acesta la celebrul festival, incluzând aici noi artiști și noi direcții muzicale ce vor celebra reîntoarcerea mult așteptată a festivalului Delahoya în natură.

Cum era de așteptat, compilația oficială a celui mai vechi festival din România va fi pregătită  de echipa Skills Records, cea mai veche casă de discuri de muzică electronică de pe meleagurile noastre, care ne încântă simțurile cu ritmuri electronice încă din 1997!

Ca în fiecare an, organizatorii festivalului și echipa Skills Records oferă șansa tinerilor artiști să facă parte din acest proiect, selectând cele mai bune piese pentru a fi incluse pe compilatia oficială a festivalului, ce va apărea în luna iunie pe CD și pe toate magazinele online de specialitate, fiind în mod cert una din cele mai importante compilații de muzică electronică din țară.

Vrei să participi? Pentru asta, trebuie doar să trimiți piesele tale în format mp3_192kbps, la adresa demo2012@skills.ro urmând ca acestea să fie selectate la începutul lunii mai (termen predare: 10 mai), practic cu o luna înainte de startul Delahoya 2013!