Liquid și Raresh Rush lansează „In the Beginning”

Liquid, artistul agenției Cyclic, a lansat, pe 21 septembrie In the Beginning, un material realizat în colaborare cu un alt tânăr artist foarte talentat, Raresh Rush. Release-ul conține trei track-uri Stand up,Yeah și In the Beginning și reprezintă a treia producție a label-ului Half Time Records.  Precedentele lansări ale casei de discuri au purtat semnătura lui Nicolas Half și a lui DJ Jumax. Materialul tech-house/deep-house realizat de artiștii români este disponibil spre achiziție pe magazinul online de profil Beatport.
Pentru Liquid, aritstul reprezentat de agenția Cyclic, debutul pe prima scenă a clubbingului românesc se petrce la doar 18 ani, atunci când tânărul primește ocazia unei rezidențe în clubul Oscar din Cluj. Prezența săptămânală la pupitrul din Oscar i-au oferit șansa să mixeze cu cei mai importanți DJ-i români, precum și cu invitați străini, în special cu DJ-i maghiari.
La mai puțin de un an de la începutul acestei rezidențe, Liquid este invitat în cluburile de profil din țară, pentru evenimente alături de nume grele ale industriei, bifând petreceri în cel mai tari locații de la noi. Nici festivalurile importante nu au fost ratate de tânărul DJ, Liquid fiind prezent, printre altele, la Liberty Parade, Student Parade sau Delahoya. Numărul fanilor lui DJ Liquid a crescut considerabil odată cu emisiunea pe care a găzduit-o la One Fm. Se „mută” mai târziu la One Underground, iar momentan poate fi ascultat în fiecare vineri seara, de la ora 18:00, la Vibe FM.