Madame Pogany – reOpening

Am aflat că în București se deschide un nou local care aduce în peisajul urban un nou concept pe care, deocamdată, nu l-am mai întâlnit la noi în țară.  În noul Madame Pogany o să se organizeze și petreceri de muzică electronică,  ceea ce nu poate decât să ne bucure. Seara inaugurală îl va avea la pupitru ca invitat pe Markus Homm și pe Victor Stancov, pe data de 1 octombrie și petrecerea se anunță a fi de neratat. 

Povestea Madame Pogany începea cu un an în urmă, când introducea pe piața româneasca un nou concept, un loc în care ideea de bucătarie urbană și bar de tapas se îngemăna cu stilul contemporan al evenimentelor branșate la contextul bucureștean actual.

Combinația pieselor de mobilier minimalist, cu vitalitatea pe care o regăsim în nuanțele crude, completată de luminoazitatea și senzația de spațiu deschis , vin să creeze o atmosferă ce te îmbie la relaxare și socializare.

Ne-am convins că Madame Pogany devine, în timpul săptămânii, locul preferat pentru o întâlnire amicală sau un business lunch, ori pur și simplu colțisorul în care clienții noștri se retrag să își savureze cafeaua, să răsfoiască o carte sau să își definitiveze proiectele de la birou într-un cadru informal.

Victor Stancov, dj-ul rezident Madame Pogany, reuseste să găsească sound-ul potrivit pentru oricare stare de spirit, mixând bossa nova , jazz, soul, funk , Detroit techno, Chicago house sau deep house, in functie de specificul momentului.

Nu doar ambianța, ci și meniul special și variat au fidelizat clientela Madame Pogany. Conceptul internațional de ”urban kitchen”, a fost adaptat la cotidianul românesc printr-o abordare experimentală originală a unor ingrediente și rețete autohtone.

Asa cum v-am obișnuit, serile de marți vor fi dedicate degustărilor de vinuri și în acest sezon. Vinurile premium, a căror rețetă și savoare secretă e concentrată într-o producție de doar câteva sute de mii de sticle, vă vor fi prezentate, recomandate și servite de specialiști, pentru a vă răsfăța și a vă ghida alegerile.

Weekendul înseamnă detașare și entertainment, iar Madame Pogany își propune să întâmpine întocmai aceste cerințe firești ale omului urban, prins în lumea deadline-urilor și a contratimpilor.

De acum înainte veți putea petrece serile de vineri într-un cadru armonizat de acordurile de jazz, nu-jazz & funk, seria evenimentelor live lansată de Madame Pogany debutând pe 23 septembrie cu concertul Mariei Răducanu, urmat de Jazzadezz și multe alte trupe surpriză.

Sâmbăta mizăm pe efervescență. Performance-urile și dj set-urile de la Madame Pogany vor aduce publicului bucureștean figuri importante ale scenei electro naționale și de importanță internațională. Nu vă dezvăluim decât câteva nume – Charles Webster și Andy Smith. Dacă v-am făcut curioși, puteți afla mai multe informații accesând:

Facebook: http://www.facebook.com/magamepogany

Web: http://www.madamepogany.ro

 

Orar:

Luni – duminică:

Bar de zi : 9.00 – 20.00

Bucătărie urbana: 11.00 – ultimul client

Info & Rezervări: 0743 661 782

Adresa: Banu Antonache 40 – 44 (Piața Floreasca) Sector 1 / Bucuresti, Romania