Extrawelt, la al doilea album!

Cel de-al doilea album semnat Extrawelt va apărea la începutul lunii noiembrie și va fi intitulat „In Aufruhr”. Grupul german a reușit să-și impună, cu destulă ușurință, un stil propriu pe scena internațională, ajutați fiind de succesul răsunător al lansărilor anterioare Titelheld EP și Soopertrack.
De la acele lansări, cei doi producători care formează grupul, Arne Schaffhausen și Wayan Raabe, au reușit să-și consolideze poziția câștigată prin albumul de debut care a apărut în 2008, Schöne Neue Extrawelt, însă de atunci nu au mai reușit să se ridice la nivelul anterior, ba chiar s-au plafonat.

Lansarea acestui al doilea album al carierei proiectului o să schimbe însă lucrurile. In Aufruhr este un album foarte dinamic în care sunetele prezintă o personalitate puternică. Se poate spune că cei doi și-au regăsit inspirația pe care au avut-o la începutul carierei lor, iar acum sunt pregătiți să ajungă din nou în vârful scenei, cu atât mai mult cu cât au deja o anumită reputație.

Albumul va fi lansat la începutul lunii noiembrie la Cocoon Recordings și credem c-o să spargă din nou recordurile de vânzări ale oricărui alt album lansat la Cocoon.