Andrew Red Hand – Jassyd EP, Release Party @ Club BRAIN

DJ-ul și producătorul ieșean Andrew Red Hand, supranumit de către legendarul Aaron-Carl, drept „Underground Resistance-ul românesc, în persoană” este singurul reprezentant al României în capitala muzicii techno – Detroit, fiind înscris aici la nu mai puțin de 5 labeluri.
Piesa acestuia „Jassyd” a apărut pe compilația 2XCD  și pe unul dintre vinilurile proiectului „Techno Brings People Together” a celor de la Scan 7 din Detroit, band emblematic al sound-ului Detroit, afiliat cu cei de la Underground Resistance.
Ideea inițială „Techno Brings People Together” a pornit în 2003 în cadrul unei conferințe ținute pe tema Detroit techno-ului și a situației muzicii electronice internaționale, iar în 2011 apare și ca proiect muzical cuprinzând 20 de artiști, în mare parte nume de referință din Detroit precum și alți câțiva artiști, pasionați de sound-ul Detroit techno.
Piesa acid-techno „Jassyd” a lui Andrew Red Hand a fost selectată și pentru primul vinil, din seria celor 3, alături de clasica „No One Listens To Techno” a celor de la Scan 7, remixată de Murat și piese semnate de Jay Denham și Hd Substance.

 

Club BRAIN
Vineri 18 Nov. 2011 | 10 PM
Entry : 10 RON

Andrew Red Hand

www.myspace.com/AndrewRedHand1
www.facebook.com/AndrewRedHand
www.soundcloud.com/andrewredhand

Dubescu

warm-up
www.soundcloud.com/dubescu