Remix Andrew Red Hand pentru compilația Illuminati – Detroit Techno Records

După ce a lansat EP-ul ” Iași to Detroit ” la legendara casă de discuri a lui DJ Godfather, Twilight 76 Records, responsabilă pt sound-ul electro/ghetttotech din Detroit, DJ-ul și producătorul din Iași, Andrew Red Hand se întoarce cu un remix electro/acid al piesei ” This Illuminati.

Piesa este semnată de artistul din Detroit, DJ Spade: Tha Specialist. A apărut la Detroit Techno Records, casă de discuri fondată de DJ Body Mechanic din același oraș, în a cărui emisiune radio, Detroit Promo, în anul 2008, Andrew Red Hand a fost intervievat și i-au fost difuzate producțiile muzicale.

Piesa este ceva mai mult decât un simplu remix, preferând să păstreze doar un vocal-sample din cea originală, restul fiind înregistrat live.

Label-ul îi are în roster, printre alții și pe doi artiști ai Underground Résistance, unul dintre ei, Ray 7, apărând pe aceeași compilație ” Illuminati”, care ”are menirea de a pune în lumina Illuminati”, fiind folosite în piese diferite sampleruri din discursurile pe această temă ale unor politicieni și comentatori din domeniu.

Remixul lui Andrew Red Hand se bucură de susținerea unor DJi precum Dave Clarke, în radio emisiunea să, White Noise, DJ Seoul (Detroit Techno Miliția), primind feedback pozitiv din partea mai altor artiști/dj. Pentru feedback complet și tracklistingul compilatiei puteți accesă blogul lui.

Piesa este disponibilă la download pe majoritatea magazinelor digitale și în număr limitat pe format CD.