Bart Skils – Hold Your Horses EP [TR77]

Bart Skils este un dj cu totul aparte care mixează de la sfârșitul anilor ’90, însă nu a fost niciodată prea atras de munca de producător. Așa se face că în 15 ani de carieră are doar câteva discuri produse. De curând a lansat discul solo cu numărul 5, Hold Your Horses.

Curios este faptul că de abia din 2009 a început să fie mai consecvent în a lansa piese noi și de atunci este tot mai activ în studio. Hold Your Horses este chiar al doilea disc lansat în acest an, după lansarea din vară a Dust / Santiago.

Hold Your Horses este promovat ca fiind mult mai techno decât ultimele sale lansări și artistul este recunoscut ca un dj de techno însă vă asigurăm că această lansare are foarte puține în comun cu acest subgen sau cu trecutul său.

Hold Your Horses este o bucată clasică de tech-house ritmic și fără nimic special. După o ascultare sumară devine evident că artistul are prea puțină experiență în studio și că de abia învață instrumentele la care lucrează. Cu toate acestea este interesant cât de multă lume laudă lansarea în ciuda mediocrității sale.

 

Beatport