Till Krüger – Deciduous / Galaxy 909

Till Krüger este unul dintre puținii artiști pe care am avut ocazia să-i ascultăm încă de la debutul lor și asta se datorează probabil faptului că este unul dintre cei mai noi artiști de pe scenă, având în vedere că de abia anul trecut a lansat primul său vinil. Cu toate acestea, iată-l ajuns la cea de-a treia sa lansare, Deciduous / Galaxy 909.

Din păcate și pe această lansare avem doar două piese, însă avem norocul ca niciuna dintre ele să nu fie un remix. Astfel avem ocazia să cunoaștem mai bine înclinațiile autorului.
Deciduous este o piesă excepțională, îndreptată în primul rând spre ringul de dans, însă suntem siguri că este la fel de bună și în spații mai intime. Cu o atmosferă emoționantă și cu un ritm bun, aceasta este una dintre piesele noastre preferate ale acestei toamne.
Galaxy 909 este o lucrare care amintește de piesele celor de la Galaxy 2 Galaxy, cu multă melodie și vibrație pozitivă. Piesa pare potrivită pentru a prelungi nopțile lungi de iarnă și de abia așteptăm să o auzim și noi la o petrecere. Efectul va fi cu siguranță inedit.

Casa de discuri oferă download gratuit ca mp3 la achiziționarea vinilului așa că putem spera nu numai să auzim piesa, ci s-o auzim și în cea mai bună calitate!

Link