Resident Advisor Top DJ 2011

Ce de la Resident Advisor au încheiat recent un sondaj prin care au cerut publicului să voteze pe artiștii de pe scena internațională pentru a putea determina care este cel mai bun dintre ei. Rezultatele sunt cel puțin surprinzătoare. 

Pe primele 10 locuri se numără:

10. Ben Klock
09. Maya Jane Coles
08. Dixon
07. Loco Dice
06. Art Department
05. Maceo Plex
04. Ricardo Villalobos
03. Richie Hawtin
02. Seth Troxler
01. Jamie Jones

Puteți vedea integral topul pe Resident Advisor.

Topul este foarte ciudat, cu artiști care au ajuns pe primele locuri doar datorită succesului în a prinde multe evenimente și nu ca rezultat al calității lor. Să fim clari: topul este doar un test de popularitate pentru fiecare artist, realizat de un public puternic influențat de lumea în care are ocazia să petreacă.

Din păcate, în muzica electronică nu există un site despre care să putem spune că reprezintă o imagine cu adevărat globală. RA se apropie de acest standard, dar este încă departe, astfel încât cei care votează nu pot reflecta pe deplin starea scenei.

Topul realizat este unul foarte subiectiv și noi nu vă recomandăm să evaluați artiștii după el. Cu toate acestea, un lucru este destul de adevărat: producătorii și dj-ii vechi s-au cam lenevit în ultimul an.

O întrebare rămâne: Cine e Jamie Jones?